Date
Category
Refurbishment

In the historic district of Vila de Gràcia, specifically on one of the streets that cross it from the Travessera de Dalt to Travessera de Gràcia, we had our foundation for another fantastic operation.
The numerous sources of light and tranquility were the most important qualities we had to preserve and strengthen. Entering the flat you have a large living-dining room with a partially open kitchen. The absence of corridors or separating walls and optimization of space through total redistribution of the plan have resulted in a compact apartment  with a spacious rooms.
To finish this operation, the very careful choice of materials and finishes have been key to the final result, providing great sensory qualities in the future owners experience of living in this fantastic property.